Skadad ögonglob och träningsvärk, kan det bli bättre?

Jag har inte varit nyttigare på lääänge än vad jag har varit denna vecka.
Har gått å lagt mig kl 22 00 för att gå upp kl 05 45 för att jobba till 16:30.
Kommit hem.
Lagat mat.
Och stuckit iväg igen och tränat!
Känner mig duktig som få.
Gått dit har jag gjort också flera gånger, tar typ 35 min om man går fort.

Men sen så var ju det det här med rökningen....
Attans.

Men som jag nämt någon gång här tidigare så känns det inte som att jag träffar min man spec mycket.... han är inte hemma den lilla timme jag har mellan jobbet och träningen och sen så går han inte å lägger sig vid 22 utan typ snarare vid 2:00... sen så ska jag ju upp igen efter 3½ h. Så det är inte mycket att hurra för.
Men om man bortser från det så tycker jag att vi har det väldigt bra. Jag är fortfarande kär och lycklig och det är ju tur det ;P

Inatt så vaknade jag av en ganska obehaglig men rätt så vanlig händelse igen.
Ivan har sin armbåge i mitt öga.
Med hela sin tyngd.
Alltså jag begriper inte, vissa killar kan inte sova utan sin flickväns tutte i ena handen, andra kan inte sova utan att hon ligger nära och ytterligare andra kan inte sova av andra romantiska orsaker, men neeeeejnej! neheej! Inte hääär inte, här kan man inte sova utan att man måste mosa sin flickväns vänstra ögonglob. Var och varannan natt.
Suck alltså.

Nej nu måste jag sluta, för nu måste jag ta på mig kläder och möta Marina, så att vi hinner till våran Body Jam! =)
Pussshseeeeeeeej

Update!

UPPDATERING:

 Jag hatar internet. Har precis skrivit en väldigt lång och givande blogg och så när jag skulle spara den så vips! var den borta, så snälla ursäkta min irritation.

Jag misslyckades med att sluta röka, för den som trodde jag skulle lyckas... suck..

En annan nämnvärd sak är att jag och min man har bestämt oss för att INTE flytta till Norge detta år. Kanske nästa, då Ivan är helt färdigutbildad, då skulle han tjäna det dubbla av vad han skulle göra om han åkte dit nu och jobbade som lärling.
Så de bara för mig att fjäska för chefen lite och se om trainee erbjudandet står kvar eller ej.... hoppas! Eller så kanske man borde kolla om det finns några andra jobb här, någonting som jag kanske faktiskt skulle tycka om att göra! (Butik, butik, butik.....)

Sportlife öppnar i  Vbg imorgon och jag och Marina ska på invigningen kl 15 00. Efter det har jag bokat in mig på fyra pass den kommande veckan heh... jag ska träna och bli skitsnygg. Ja, det är en bra plan!


Nu sitter jag i soffan, bloggandes en lördagskväll kl 23 00 med Marina sittandes bredvid mig spelar Guitar Hero. Mysigt vi har det =)
Jag längtar efter Sthlm så mycket. Nu var det så länge sen att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Jag tänker på mina föräldrar varje varje dag. Min bror... alla mina vänner kollar jag bilder på på facebook och saknar. Jag dör lite innombords varje gång. Blä.
Sara då. Henne saknar jag ännu mer...

Men nu orkar inte jag skriva mer men.... ha det så fint alla söta människor och glöm inte bort mig nu!

RSS 2.0