Tack och hej leverpastej!

I morgon ska jag och min man på dejt!

Yeay!


De e skumt, att två personer som bor under samma tak, inte umgås speciellt mycket. Båda har sina egna saker för sig, på var sitt håll.
Eller oftast är det ju Ivan som har sina egna saker för sig och jag som sitter hemma, eller är på jobbet, men men poängen är att vi knappt ses, så jag är ganska glad och pirrig för i morgon.
Jag hoppas verkligen verkligen det blir av. Det värsta som finns är när jag hoppas på någonting och blir förväntansfull och så händer det ingenting av någon anledning. Då blir jag ledsen.

Jag är glad för en till sak som hände idag faktiskt.
Jag har återupplivat en av mina tidigare hobbbys. Jag hittade en bok som jag hade glömt bort att jag hade här och satte mig själv ute på den stora & fina balkongen och läste ut den =)! Jag känner mig smart och bra igen.

Tänkte att jag ska börja jobba till helgen, men jag skulle tydligen vara ledig, men jag lovar och sväär på att de kommer ringa in mig för att jag av dumhet sa att det var ok när jag ringde dem idag. Men egentligen är det bara bra, ju mer tider, desto mer pengar ni vet...

Marina (Ivans lillasyster) hennes kusin, Marinas pojkvän och en annan kompis till dem har precis varit en vecka i Bulgarien. Hanna och Gevad är i Turkiet en vecka. Min bror ska till Aya Napa snart någon gång. Marina åker till Kroatien i morgon och ska stanna i en månad ungefär. Fattar ni vart jag är påväg med det här?! JAG då???? Fan, skitfan, att jag inte tänkte på det tidigare att kanske skaffa mig ett jobb så jag kunde dra någonstans och bli brun! Jag ser ut som ett likbekt spöke. Palla visa sig ute nästan, bland alla brunbrända pepparkaksmänniskor som vandrar omkring och äter glass på deras underbara semester. Jag borde skaffa mig ett liv.

Klart slut, blås ut.

Väntar på att Ivan ska komma hem så att vi kan visa varandra lite kärlek. Skulle vara trevligt faktiskt.


Tack Line, Annika och Ivan

Så nu har jag varit sjuk och jävlig oxå, men börjar krya på mig så ska jobba i övermorgon igen tänkte jag.
Tack Line och Annika, ni e så bra och kloka, me like!

Jag är kär i min man (nej vi har inte gift oss ;), han är den underbaraste människan jag någonsin har mött på....
jag saknar honom.

Nattliga funderingar

Jag ska ta tag i mitt liv.
Det har jag sagt ungefär hundra gånger tidigare, men det är ju så trist att vekligen taa taaag iii sittt liiiiiiiiv....

I vilken ände ska man ens börja?!
Sluta röka?
A, men grattis, det kommer ju aldrig hända ändå...
Jobba?
Jag jobbar ju faktiskt nu, men det är ju ingenting jag vill uppgradera mig i och hålla på med hela mitt liv...
Plugga?
Gärna! Med vad? När? Hur? Varför? Kan man få jobb efter avslutad kurs?
Ta körkort?
Jaa tack, men då måste jag först jobbat för å skaffa pengar.
(osv osv osv i all oändlighet

Eller ska jag sluta oroa mig, jobba på leva mitt liv, ha så himla kul man bara kan någonsin, inte tänka på någonting annat än att man faktiskt inte är spec gammal ännu? Det är väl ingen brådska med allt det där tråkiga seriösa shittet?
AAAaaaahhh...all denna press, fan jag borde verkligen sluta tänka på nätterna, när man igentligen borde sova, det är faktiskt ganska sent, så.
God Natt pluttungar, ni e bäst.
puss puss. Ge mig gärna föresten lite råd också...
God natt, god natt

Max hamburgeri hooora!

Yeay. Calina INTE arbetslös längre.
Har jobbat min första arbetsdag på Max på Överby.
Haha, nu är det inte längre Sara som är en hamburgerhora..... utan JAG! (Igen. Hade loovat mig själv att aldrig aldrig aldrig jobba med snabbmat mer efter att jag hade sagt upp mig på Mc Donalds, men måste man så måste man)
Känns skumt.
Fick stå i köket idag och göra hamburgare, jag, som är van vid kassan.
Men det var helt okej. Nästan roligt, men mycket mycket förvirrande. Vet ni hur många hamburgare de har eller?
Känns som hundra. Och alla ska ha olika såser och lökar, andra ingen lök alls, men fy farao, alla ser nästan likadana ut, så shit.... det kommer ta ett tag innan jag kan allting som ett flytande vatten.

Ivan är glad i alla fall. Kom å hämta upp mig efter jobbet och anmärkte att jag luktade hamburgare. Joy.
Men det är gulligt att han är stolt över mig.
Jag däckade såfort jag kom hem. Helt slut.


Nu måste jag sluta för jag ska presis bli sminkad av min kära vän Cathrene, som jag ska ut och mingla med =)
het ska jag bli, het!

Seeeg.

Denna dag har varit den absout segaste på länge.
Jag blev abrupt väckt vid 12 tiden av min käre pojkvän, som beordade mig att söka jobb.
Allt för mitt eget bästa iofs, men dom som känner mig vet att jag inte är den gulligaste på morgonen om jag inte fått sova ut.
Gick runt i lägenheten som en zombie, fastnade sittandes på sängen med ena strumpan i handen, stirrandes i väggen, tills jag kom på mitt eget dårskap.
Gick till Italia, pratade m Hussnia (juggen som äger stället), men han behövde ingen personal.
Nähä.. jaha... nähä.. aja..tack i alla fall..
Blev skjutsad till Arbetsförmedlingen. Joy. Hoppas de faktiskt hjälper mig denna enda gång. Blev inskriven. Igen.
Åkte hem. La mig i soffan. Och somnade, vaknade inte förräns nu. Kl 19:41.

Calina är duktig som vanligt.

Stockholm i mitt hjääärta

Idag har inte riktigt varit min (eller Lisas heller för den delen) dag.

Jag är på besök i Sthlm nu, mycket glad är jag för det, men...

I natt så sov jag nämligen hemma hos henne. Vi hade det jättemysigt, gjorde varma mackor med hennes familj och tittade på Pirates. Mmmmmm, den filmen är grym,
Sedan när klockan blev sent så gick vi å la oss, efter att jag hade pratat med mitt hjärtegull.
Mitt i natten, kl 03 00 ringer telefonen, vi svarar och det är båda våras lillebröder, fulla å goa som vill ha skjuts hem från stan för att alla bussar i Sthlm strejkar för tillfället. (Borde inte vara lagligt).
Så vi makade oss upp och körde från Upplands Väsby in till stan, för att hämta upp tre fulla & skrikiga tonåringar som skulle till Sollentuna.
Kom inte hem föräns kl 04 15.

Kl 12 vaknar jag idag av panik, skulle ha varit på vårdcentralen i SPÅNGA kl 08 00, men nej. Till råga på allt har min käre och omtänksame pojkvän förgäves försökt väcka mig massa gånger, så eftersom Calina inte vill erkänna för honom att hon försovit sig, - jag försover mig ALLTID!-  skickar hon ett förvirrat litet sms inkluderat en vit lögn till honom där hon försöker skylla på att Lisas pappa hade tagit bilen i morse så vi kom aldrig iväg. En sek efter ringer han och skrattar ut mig för att han genomskådade mig på momangen.. skit oxå! Jag borde sluta vara så genomskinlig. Attans.

Anyways, så åker vi till stan allihopa. Lisa, jag, Alicia och deras mamma. Jag var hype. Byxor skulle jag ha! Och SMINK! Och varför inte nya smycken! Deeet var ju länge sen, tänkte jag, som vid det tillfället faktiskt hade inbillat mig att jag var miljardär.
Glatt struttade vi till Kicks. Jag plockade på mig allt smink jag behövde och ville ha, för varje grej jag hittade blev jag lite lyckligare innombords.
När jag väl tänkte betala för sakerna så fick jag snilleblixten att kanske först gå till en bankomat för å kolla om jag ens hade råd. Calina började ana oråd (bokstavligt talat), så jag la snällt tillbaka alla fina saker (förutom en foundation och en maskara som jag köpte på momangen) och letade genom hela stan efter en bankomat...... enbart för att få reda på att jag bara hade 300 kr kvar av heeela min lön! VA???? FAAAAN! Juste! jag hade varit tvungen att köpa ett åkkort så jag kunde ta mig någonstans i den här stan.

Jag dog lite innombords.
Sen åkte jag hem.

Yeye... alla dagar kan inte vara toppendagar. Så mycket har jag lärt mig.

RSS 2.0