Jul på Liseberg

Idag har det varit en bra dag.
En julig dag.
Vi har tillsammans med ett annat par vi känner åkt till Liseberg! Det var sjukligt fint. De hade prytt allting, verkligen allting med ljus. Alla träden, alla grenarna, varenda minsta kvist.
Vi åkte upp i tornet, det var mörkt då och så underbart fint att från 120m höjd få se Gbg upplyst. Kunde inte hjälpa att jag var tvungen att mysa lite med min man i mörkret =)
Efter det så ville pojkarna till Spelhuset där de hade skitkul och Ivan vann en liten gosedjurshund till mig (efter måånga försök och bortslösade pengar) som jag ska spara som sovenir hela livet.
Jag och Hanna, tjejen vi åkte med, ville absolut åka sagoslåttet. Det är precis som kärlekstunneln på Grönan, så vi tvingade med oss våra män och åkte, det var jätteromantiskt, massa söta sagoleksaker och dockor och oj,oj,oj vad fint det var!
Sedan så efter att vi hade gjort det tänkte vi att vi skulle åka hem, det regnade nämnligen den dagen så det var synd, tänkte att vi skulle dit någon annan dag snart, då det är snö i stället, men på vägen ut slogs vi av en jätteläcker doft, det var ett stånd där man kunde köpa mini-donuts och varm choklad. Efter våra små inköp där, var jag nöjd och belåten, utmattad, somnade och sov hela vägen från Gbg och hem.

Nu är Ivanho min älskade och jobbar och jag sitter hemma för mig själv och bloggar, ska kolla på film snart och bara sitta under en filt med en kopp te och mysa, vänta på att han ska komma hem så jag kan sova gott i natt.

I love my husband

Helloooo!
Denna dag började skit, men slutar underbart!

För några dagar sedan hittade jag en ipod jag ville ha, en jätteliten rosa sak som kostade lite för mycket... attans.
Jag har aldrig ägt en ipod, någonsin, så jag blev ledsen såklart.

Så idag ringer min chef mig på morgonkvisten och ber mig komma in en timme tidigare än schemalagt. Suck. För att jobba ett lååångt himla pass så jag slutar inte föräns kl 20 00.

Men eftersom att det idag är Ivans och min 9 månaders DAG! så hämtade han mig från jobbet.  Hehehe gulle.
Så hade han gått och KÖPT den ipoden till mig!!!!!!!!

I LOVE MY HUSBAND.

Träningsnarkoman? =)

Hej hopp i lingonskogen!

Har precis varit ledig i 2 dagar. OOOoo så skönt. Har tränat med Ivana både idag och igår.
Idag tränade vi i 3 h.
Jag älskar att gymma! Att cykla, jogga på banden (samtidigt som man kollar på Simpsons) , träna på maskinerna, jag tappar tid och rum!
Om jag haft möjlighet hade jag varit där minst MINST en timme varje dag.
Så har vi gratis solning oxå, tio gånger, så jag satsar på att bli brun för en gångs skull.
Brun och vältränad..... mumma =)

Men... Imorgon börjar alvaret igen.
Jobbar det tråkigaste passet någonsin. 12-21. Så himla trist. Då är det hundra gånger trevligare att stänga hela MAX eller att öppna hela MAX, även fast det då är längre arbetspass eftersom det känns så mycket lättare.
Jobbar man 12-21 är heela dagen borta. Attans, jag som ville träna!

Med Ivan går det bra som vanligt, han är mitt hjärta.
LOVE YOU.

Puss kära läsare, ha en trevlig dag =)

 

RSS 2.0