Vilken cirkus.



Igår hamnade jag i en intressant diskussion ute på våran fina balkong.
En av våra vänner satt ute och rökte med mig och plötsligt kommer frågan:
- Tror du att Gud har en plan för alla människor?
Ja, såklart jag tror, sa jag.
Självklart! Javisst, såklart.
Men när får man reda på den planen då?
Hur kan man ens veta att man är på rätt väg? Och vad händer om man är på ett totalt sidospår och inte ens själv vet om det??
Vi är ju inte mer än männsikor, hur ska vi då kunna ha koll på allt?

Tänk om det visar sig att allt man har trott på, allt som har kännts till 100% RÄTT, faktiskt har varit helt FEL och man måste börja om igen från noll, full med sår och försöka jobba sig på rätt spår igen fast lika gärna kan göra fel om och om igen hela tiden, fast på olika sätt?

Ser ni vart  jag är påväg med detta?
Ingenstans.

Vi kan inte ha koll på allt, även om Gud har en plan för oss alla, måste vi ta vara på oss själva och det bästa jag tror att man kan göra är att följa sin magkänsla.
Och det är inte heller lätt alltid. Det kan jag lova.

tjingeling!

Long time no se

Hej hej!

Det var länge sen nu, Ivans dator gick sönder för länge sen nämligen och nu för tiden så har vi bara dator hemma då hans syster förbarmar sig över oss och låter och ha den i några dagar.
Som nu.

Ja vad ska jag säga. Jag vet inte var jag ska börja... jag tänker så mycket på allting.
Det känns som att ingenting händer i mitt liv. Jag står och trampar på samma ställe och jag ser ingenting som ens liknar en ljuspunkt eller en vändning.
Jag går till jobbet varje dag, sliter arslet av mig hela tiden utan att få ens en gnutta cred för det. Aja, det är väl inte hela världen egentligen, det finns många som har det som jag, men tro mig det tär på en. Så in i .........! Att det känns motit och jobbigt varje dag då jag måste upp till det där jobbet idag igen...... åååååååå ta mig bort!

A så det är väl inte så happynews direkt.

När jag väl är ledig, städar jag. Jag försöker sätta upp tvättider tills dom enstaka dagarna jag inte jobbar, och då ofta måste jag gå upp vid 07 för att börja för alla andra tider redan är upptagna.

Jag funderar och funderar och funderar så jag tror min skalle kommer spricka på vad jag vill bli och vad jag ska läsa till. vad jag vill jobba med. Frågor som har snurrat runt i mitt huvud i flera år. Jag börjar ärligt talat tröttna, jag får skavsår  i hjärnan för alla idiotiska frågor som aldrig tycks varken ta slut eller få några svar.
Sen så känns det inte heller som om jag har råd att börja plugga. Jag måste även lägga upp en budget vänner, en som inte inte inte ser spec lovande ut just nu, det behöver man inte gå in på spec men fy farao.


Nej jag skulle bara vilja pausa mitt liv.
Sätta punkt ett tag.

Dra till Norge ett tag med några vänner, rensa fisk eller krabbor i några månader och sedan göra en lååååååång resa, åka från land till land.... se nya saker, njuta av solen och ledigheten och inte känna att man MÅSTE någonting!
Tänk er...

Vara på Jamaica.... sitta runt en eld med någon random jamaican sjunger som spelar bolero (eller vad det heter) i skymningen tillsammans med ens vänner och röka en fet!
Hehe


Men annars mår jag bra vänner.
Jag bara är lite stressad och tänker mycket.
pusss


RSS 2.0