En fix idé!

Hej svej i lingonskogen.
Livet rullar på i vanlig ordning, händer inte så mycket. Har precis varit och fikat på Strandgatan tillsammans med Ivan, Dennis, Marina och Sandra. Hon åker i morgon och det känns nästan lite jobbigt på något sätt, jag tycker om henne så mycket.
När vi skulle släppa av henne hemma hos sina föräldrar gav jag henne en komplimang för hennes T-shirt, och vet ni vad?
Hon drog med mig upp till lägenheten och gav mig tre stycken. Asfina.
Känns som om folk ger mig kläder mest hela tiden, Ivans mamma har under den här tiden köpt trosor, ett linne och nu sist köpte hon massa strumpor och benvärmare till mig, jag blev jätteglad, de var assnygga! Och nu detta.
Börjar fundera över om det kanske står  "Hej, skänk en slant, ge mig kläder" i min panna med en skrift som alla andra ser men som är osynlig för mig? Men vaddå, jag blir bara glad, så det är bara att tacka och ta emot. Hurra!

I bilen på vägen hem hade jag en underbar dagdröm. ÅÅh jag önskar den vore sann.

Jag fyllde år. Yippeyay PARTY! Men så "kidnappade" Ivanhoe mig och satte ögonbindel på mig och satte mig i bilen och började köra. (Började bli lite rädd, trodde att han kanske möjligtvis hade fått en knäpp och skulle köra ut mig i skogen någonstans för att  mörda mig). Efter en stund var vi framme i destination Överraskning på hög nivå. Vi klev in i en lokal och han tog av mig ögonbindeln.
Framför mig ser jag alla mina vänner från Sthlm sitta och förfesta. Och då menar jag alla, på en gång, här i Vänersborg.

Jag log hela vägen hem.
Jag vill fylla år.

Jag ska sluta röka. För då slutar Ivan snusa och så ska vi lägga undan dessa pengar och ha dem att resa för. Jag har beräknat att jag blossar för 1600 kr/ mån. Sinnessjukt. Det blir alltså 19200 kr/ år.
Ivan snusar för 1050 kr/ mån, det blir 12600 kr/ år.
Sammanlagt blir det 31800 kr/ år.
Det blir en rätt fin resa det.
Borde bli revisor.

Gourmetman

Min man lagar middag till oss i köket, och det doftar underbart!
Vissa slutar aldrig att överraska.
Han steker fläskfle! Fatta, han är ett kaap! (Och som tur är så är han bara min. Min min min minn... MIN!) =P

Annars har det inte hänt så mycket nytt här  ihålan förutom att Ivans kusin som bor i Indien, Sandra är här på besök nu. Och Line om du läser detta så hälsar hon till dig så mycket =)



Lebbilder och lebbfru!

                                                                                     
Den här kära frun saknar jag...
Jag pratade länge med henne häromdagen och jag insåg att jag saknade henne fruktansvärt mycket.
Jag saknar att dricka the med henne, röka en cigg, snacka skit... men inte komma fram till någonting i alla fall..
Jag saknar att ta psyklebbbilder med henne...
Jag saknar att göra mig i ordning med henne, bli ashet och göra staden osäker.
Jag saknar att vi skrattar åt exakt samma saker och att vi känner varandra så jävla bra, att vi vet vad den andre tänker utan att behöva prata.
Jag saknar att slappa med henne. Gå runt i mjukisar hela dagen och kolla på såpor heeela dagar utan att röra sig ur fläcken.

Jag kommer ihåg förra året, då vi precis hade flyttat in i våran gamla lägehet. 
Våran morgonritual var att vi badade tillsammans, rökte en cigg samtidigt och smuttade på ett glas vitt vin. Med släckt sjus i badrummet och bara massa stearinljus.. kan det bli mysigare än så?  Svar: nej.

Vi måste ses fruuu! Snart, verkligen, jag måste få mysa med dig, jag saknar dig så jag går av.
Prutt.


Rysk kaviar på mitt fat - Det går bra nu.

Så, hej hej nu är jag här och skriver igen,
Precis vaknat, rökt min morgoncigg och nu sitter jag näck, med endast Ivans vakttröja i den stora soffan och bloggar.
Fy farao vad skönt det har varit att vara ledig!
Har kunnat umgås lite med Ivan och lite vänner.
Allting känns som att det går på räls just nu. Det är liksom bra nu. Jag har inte drömt några otrohetsdrömmar på två nätter, jag har ett jobb, jag har en underbar kille som planerar att fly landet med, jag har fått lite tjejkompisar här nu också, vilket känns helt underbart.
Det har varit lite ensamt att bara känna Ivans kompisar ganska väl, för hur bra kontakt vi är har, så är det alltid i grund och botten hans vänner.
Självklart saknar jag min familj, min mamma är en helt fantastisk kvinna. Jag älskar henne!

Fy farao vad jag är hungrig. Och det finns inte så mycket mat hemma ens. När jag får min lön, dådådåååå ska jag stooorhandla. Hela skafferiet och frysen och kylen ska vara proppade. Mumsfilibaba.
Hmmm...undrar om jag håller på att bli lite av en smygtjockis, som jag tänker och fantiserar  om mat, och vad jag skulle laga om... och vad jag skulle baka om....

Å, jag måste ringa mamma, hon måste ge mig reseptet på en svingod köttgryta hon alltid gör. Å den vill jag göra... om jag inte klantar mig för det är inte det enklaste tror jag och det tar nog några timmar eller så.

Yeye.
Jag är glad och lycklig nu i alla fall.
Det går bra nu.


Jag längtar efter min lön, jag vill ha den nu nu nuu!


äter en majskolv Smygtjockisen i Norge.


Drömhus

Nu så har jag funderat ut hur mitt favorithus i framtiden ska se ut. Det ska vara stort, men utan trappor, bara ett plan. Ett stort vardagsrum med en öppen... fan nu har jag glömt vad det heter, det som är så mysigt där man eldar... öppen spis kan det väl inte heta? Äh, jag har ju hjärnsläpp! Minst 2 badrum. Ett stort badkar, om inte en jacuzzi, då skulle jag vara som lyckligast..i det andra badrummet som är mindre får det vara en dusch. Ett tvättrum. Med en riktigt stor tvättmaskin och torktumlare och strykgärn och allt som man kan komma att behöva. Diskmaskin är ett måste. Måste, I tell youuu. Gärna ett gymrum med, det hade Melindas familj när hon fortfarande bodde där. Och ett eget solarium (som funkar riktigt riktigt bra) oooo nu så börjar jag gå överstyr. Sen så vill jag ha ett helt eget rum. Typ ett arbetsrum, ett ljust, men stort arbetsbord som sträcker sig över en hel vägg.Stooora fönster ska det vara i det rummet. Men en annan sak jag verkligen skulle vilja ha är ett sminkbord.Det är en asstor möbel, med massa speglar överrallt, ljus som lyser från den, sammansatt med ett bord med specialplats för allt fåfängt man ens kan tänka. Men ett sånt kommer jag ju aldrig att äga, för det kostar en himla massa förmögenheter. Många tusen pengar och det suger.... jag skulle så gärna vilja.. men det ska jag spara ihop till någon gång. Fan vad jag skulle trivas. Möbleringen ska vara så himla fin, å jag vet exakt, men jag orkar inte ens skriva ner det. En väldigt stor balkong vill jag ha. En del som är inglasad som vi har nu, och en annan del som är ute i det fria. Mmmm. Men utöver detta så vill jag ha en lagomstor altan med.Varför inte pool? Utebar? =) Mys mys mys. Men a som sagt, drömma kan man ju alltid göra. Tjingeling!!

Otrohetsångest..???

Hejhej.
Nu är det sent igen och jag tror helt seriöst att jag håller på att bli knäpp.
Varje gång jag har lagt mig för att sova i sängen, eller som nu helt enkelt är ensam hemma en kväll, så kommer det sjuka, sjuka, sjuka tankar till mig.
Jag tänker ut olika senarion där jag upptäcker att Ivan är/ har varit otrogen mot mig. Och det är någonting med blonda, det svär jag på, för alltid är det någon blondie som han har pippat.

Som i natt.
Jag drömde att Ivan som vanligt jobbade på Sand. Jag var där med mina kompisar. Sen när jag är utanför och röker så kommer det en blond tjej som alla killar dreglar efter som har jobbat på Nitlotten hela sommaren förbi och kollar snett på mig. Som att hon kollar ner på mig. Så från ingenstans så säger hon att hon och Ivan haft ihop det! Jag tror henne inte först såklart, Ivan skulle aldrig göra sådär mot mig, Ivan håller inte på med sånt, jag känner ju min kille för fan, så håll käften jävla subba, skriker jag innombords. Så tar hon upp sin äckliga mobiltelefon och visar mig videoklipp på när de ligger och pippar. Jag blir helt förstörd såklart, tar första bästa buss hem från krogen, packar min resväska och ringer och störtbölar för mamma som får boka tågbiljett hem dagen efter.

Jag mår verkligen dåligt på riktigt av sånna tankar och drömmar.
Innerst inne vet jag att Ivan är en bra kille och att det är mig han älskar, men jag har drömt sådant här såååå många gånger! Olika senarion varje gång, den ena värre än den andra och jag börjar helt seriöst tröttna på mig själv. Jag mår ju fan inte bra.
Vad kan det bero på att jag tänker såhär?! Kan jag bli normal och sluta eller, kan jag inte bara få vara lycklig ifred och slippa massa onda tankar och drömmar om att allting kommer försöras och rasa?

Jobba, jobba, jooobba!

Calina jobbar och sliter. Får de längsta och tråkigaste passen självfallet och det känns som en evighet från det att man börjar tills man faktiskt får åka hem och ha en pytteliten lugn stund för sig själv och ivan, innan man måste hoppa i säng igen för att orka gå upp och jobba igen dagen efter. Det suger.
Men en bra sak faktiskt är att i morgon så jobbar jag, men sedan så är jag ledig lör, sön och mån. Så ledig har jag aldrig varit förr. Helt sjukt.
Så i morgon kväll, så ska jag bara ta de lugnt och vara med min man för en gång skull (om han inte redan har andra planer, då får jag väl hitt på nåt, det löser sig) men på lördag, så jobbar han (som vanligt) så då tänkte jag gå ut och parta lite. Inte för att jag har råd på något sätt, men man måste inte alltid ha pengar för att gå ut. Kan ju dricka ett glas vin innan man drar bara. Finemang.

Vet ni vad som hände idag när jag kom hem? SURPRISE! Köket var kliniskt rent! What???  Jag som har gått runt i flera dagar och bara bävat inför att behöva diska hela skiten och bara skjutit upp det och skjutit upp det, och högen har samtidigt bara växt och växt.... så helt plötsligt var den helt borta köket skinande blankt.  ÅÅÅÅåååhhh, TACK Marina, tänkte jag. Du är verkligen en ängel!!! ( Marina = Ivans lillasysteryster som hjälper mig att städa ibland).
Ni kan aldrig fatta vilken lättnad det var att se!
Men efter det kom den största överraskningen av dem alla. Det visade sig att det var IVAN som hade städat. Å herregud, hade smått svårt att andas där ett tag, och ännu mindre tro det. Deet hade jag ALDRIG förväntat mig. Jag älskar min kille. Han hjälper mig när jag har det svårt ;)

RSS 2.0